Menu

Verkooptraining

Commercieel, sales, verkooptraining

100%

Afgestemd op jouw wensen met 100% gegarandeerd resultaat.

30

Al 30 jaar actief als strategisch partner in talentontwikkeling.

@

Al onze trainingen zijn online mogelijk.

Onze verkooptrainingen en salestrainingen

Wil je betere resultaten behalen en blijere klanten krijgen? Prof Trainingen helpt jou en je organisatie graag om het maximale uit je verkoopinspanningen te halen door middel van praktijkgerichte verkooptrainingen. We weten dat sales en klantcontact af en toe kan aanvoelen als topsport. Tijdens de salestrainingen leer je scherp te blijven, de klant te lezen en de belangen van de klant en die van jouw organisatie in balans te krijgen voor het optimale resultaat. Onze trainingen worden helemaal aangepast aan jouw wensen en doelstellingen.

Heb je interesse in een verkooptraining of salestraining? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Verkoop- en salestraining modules

De specialisten van Prof Trainingen hebben in samenwerking met educatieve uitgeverij Lernigi 1983 effectieve en resultaatgerichte modules voor verkooptrainingen en salestrainingen ontwikkeld. Elke module focust zich op een andere tak van het verkoopproces. Onderstaand is een selectie van deze modules, trainingen, cursussen, opleidingen en workshops te vinden. Heb je interesse in een training die bestaat uit een combinatie van deze modules of staat jouw gewenste verkooptraining niet in het rijtje? Geen probleem! We passen onze trainingen altijd aan naar de praktijksituatie en de wensen van jouw organisatie.

OnzeVerkooptraining

MKB Business Boost Fryslân

Een business boost speciaal voor bedrijven in Friesland waarbij een top sales specialist en een communicatie professional samen met jou een activatie-strategie bedenken om jouw business de boost te geven die het kan gebruiken. Nu met 50% subsidie en daarbovenop nog eens een voucher voor de overige 50%! Let op: Beperkt beschikbaar.
Meer info en aanmelden

Beurs Training

Verhoog het resultaat van deelname aan een beurs met de gegarandeerd succesvolle training 'Effectief op beurzen". Een praktijkgerichte, op maat aan de deelnemers aangepaste training die uw medewerkers direct in de praktijk kunnen brengen en zorgen voor een meetbaar beter resultaat van uw beursdeelname.
Meer info en aanmelden

Sales 2.0

Verhoog de omzet, de marge en het resultaat met de training Sales 2.0. En zorg zo voor blijere klanten en tevreden medewerkers. Een praktijkgerichte training die uw medewerkers direct in de praktijk kunnen brengen.
Meer info en aanmelden

Koop- en verkoopproces in balans

De meeste verkopers weten precies hoe het verkoopproces verloopt. Maar het koopproces, en in welke fase van dit proces de klant zit, dat is voor sommige verkopers onbekend terrein. Met deze training verdiep je je in beide processen en zorg je dat ze in balans zijn.
Meer info en aanmelden

Structuur in (verkoop)gesprek

Leer je hoe je in een verkoopgesprek structuur krijgt en houdt. Een gebrek aan structuur kan leiden tot geen of onvoldoende resultaat of soms zelfs tot ergernis en misverstanden. Een goed gestructureerd gesprek leidt tot meer resultaat, maar ook tot plezieriger gesprekken.
Meer info en aanmelden

Verbinding maken

Maak meer klanten. Een echte verbinding met de klant zorgt -en dat is bewezen- voor meer succes. Maar hoe breng en houd je die verbinding in stand? Hoe verklein je de kans dat de (potentiële) klant gaat vragen om korting, minder loyaal wordt of ontevreden is? Dat leer je in de training Verbinding maken.
Meer info en aanmelden

Omgaan met bezwaren

Maak van een bezwaar een koopsignaal. De natuurlijke reactie van de meeste mensen die klantcontact hebben is over het algemeen verdedigen. Dat kan veel beter, waarbij het ultieme resultaat eigenlijk is om het bezwaar door de (potentiële) klant zelf om te laten buigen naar een koopargument.
Meer info en aanmelden

Koude acquisitie

Koude acquisitie? Ontvangers ervaren het vaak als vervelend, maar dat is meestal omdat het op de verkeerde manier gebeurt, waardoor het leuren wordt. Dat is ook voor de verkoper vervelend. Betere gesprekken en meer succes leer je met de training Koude acquisitie.
Meer info en aanmelden

Keukenverkooptraining op maat

U wilt dat uw keukenverkopers meer dan alleen keukens verkopen? Deze training is er ook op gericht dat medewerkers de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van uw bedrijf kunnen verkopen zodat klanten ambassadeurs worden.
Meer info en aanmelden

Keukenverkooptraining 2.0

Wie een keuken wil verkopen, moet iets weten over de werking van het brein. Het brein van de klant, maar ook je eigen brein. Dat is één van de onderdelen van de Keukenverkooptraining 2.0, waarin ook vraag- en afsluittechnieken, beïnvloeding en emotionele intelligentie aan bod komen.
Meer info en aanmelden

Vraagstellingstechnieken

Leer de kracht van vragen stellen en bereik makkelijker meer bij jouw klanten! In de training vraagstellingstechnieken leer je hoe de hersenen werken, waar mensen onbewust reageren en hoe je dat met de juiste vragen kunt beïnvloeden.
Meer info en aanmelden

Overige trainingen

 • Keukenverkooptraining 2.0
 • Emotionele intelligentie in sales
 • D.M.U. in kaart brengen
 • Consultative selling
 • Solution selling
 • Accountmanagement
 • Onderhandelen
 • Storytelling
 • Aanbestedingen
 • De winnende offerte
 • Grote/lange projecten sales
 • Managen van pipeline
 • Beïnvloeden
 • Maak van je klant een ambassadeur
 • Up- en cross-selling
 • Presenteren

Op maat gemaakte salestrainingen

Al onze verkooptrainingen en salestrainingen worden op maat gemaakt. Je volgt de trainingen bij een van onze vestigingen of wij komen bij jouw organisatie langs voor een in-company training. Om de trainingen zo praktijkgericht mogelijk te maken, verdiepen we ons in de markt waarin jouw organisatie opereert en stellen we verbeterpunten op. Samen bekijken we de nulmeting en stellen we langetermijndoelstellingen op. Na de verkooptrainingen blijven we betrokken bij jouw organisatie en bieden we de nodige nazorg. Zo zorgen we samen gegarandeerd voor resultaat.

Hoeveel kost een verkooptraining bij Prof Trainingen?

Doordat we onze verkooptrainingen en salestrainingen afstemmen op de praktijksituatie en de doelstellingen van de organisatie, verschillen de kosten per training. Neem contact op met Prof Trainingen via 085 8640200 voor meer informatie over de kosten.

Onze werkwijze

We gebruiken zelf al 25 jaar met succes onze eigen trainingsmethode: de BIMAS-methode. Dit stappenplan vormt de basis voor de groei en verbetering van je personeel, de organisatie en de resultaten.

Stap 1: bewustwording

Als je je als organisatie bewust wordt van zaken die beter kunnen, sta je ook eerder open voor de verbeteringen.

Stap 2: inspiratie

Doordat de trainingen je inspireren, krijg je sneller de energie en motivatie om iets te ondernemen.

Stap 3: motivatie

Met gemotiveerd personeel kun je prestaties sneller bereiken.

Stap 4: activatie

Bij activatie gaan we na welke stappen er nodig zijn om tot het beoogde resultaat te komen.

Stap 5: stimulatie

Om de verbetering en ontwikkeling voort te zetten, is een stimulans nodig. Prof Trainingen begeleidt dit door het bieden van borging en nazorg.

Andere zakelijke en persoonlijke trainingen

Prof Trainingen geeft naast de verkooptraining en andere salesgerichte trainingen, cursussen, workshops en opleidingen ook andere zakelijke en persoonlijke trainingen, namelijk:

Neem contact op met Prof Trainingen

Heb je interesse in een salestraining of wil je meer weten over onze trainingen? Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. We kijken ernaar uit om met jou of je organisatie aan de slag te gaan.

Wat zeggen onze opdrachtgevers

"Ik heb een unieke methode en veel over mensen geleerd. Dat maakt mij succesvol en de klant blij!"
Alie Feenstra
Top keukenverkoper
"De samenwerkingstraining heeft zowel mij persoonlijk als het team veel gebracht. Een dikke 9!"
Lucas Elmersdorp
Supportmedewerker King Software
"Al meer dan 12 jaar werk ik samen met Prof Trainingen. Iedere keer wordt op maat alles geregeld."
Andy Janssen
Salesdirector bij G4S
"Vooral de praktijkgerichte kant van de opleiding was voor mij goed bruikbaar in mijn werkzaamheden!"
Diederik van der Linden
HR Manager KPN Business
Onder nemer Rico van Doorn
"Ik heb heel veel salestrainingen mogen volgen. Maar dit is echt sales 2.0!"
Rico van Doorn
Ondernemer
"We krijgen altijd ongelooflijk veel energie en nieuwe ideeën tijdens en na onze trainingen. Geweldig"
O.R. van Beenen Industriële automatisering.
Alle leden unaniem
"Praktisch, creatief, bruikbaar, inspirerend. Iedere ondernemer moet dit zichzelf gunnen."
Luc van Poll
Ondernemer
"De "Feel good, feel better-training" heeft bij gedragen aan mijn geluk, Wie wil dat nu niet?"
Ellen Pasveer
Docente
"Geweldige stappen gemaakt en super begeleiding in maatwerk training na onze fusie"
O.R. van OZ export
Alle OR leden
9.3
Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3!

MeerTrainingen

Inspiratiedagen

Laat je inspireren! In het kader van het 30 jarig bestaan, organiseren we inspiratiedagen waarbij je in 10 turbo-sessies van 30 minuten wordt geïnspireerd en bovendien als vervolg wordt ondersteund.
Meer info en aanmelden

Training persoonlijke ontwikkeling

Haal het beste uit jezelf en bloei op door een training persoonlijke ontwikkeling te volgen bij Prof Trainingen. De training stemmen we af op jouw doelen.
Meer info en aanmelden

Verkooptraining

Sales en klantcontact is topsport. En niemand kan topsport bedrijven zonder te trainen. Prof Trainingen biedt zulke trainingen, voor zowel beginnende als ervaren commercieel-, sales-, en verkoopmedewerkers.
Meer info en aanmelden

Managementtraining

Als manager kun je het verschil maken. Met een passende managementtraining gaan medewerkers je meer waarderen, maar voelen ze zich ook plezieriger op het werk en daardoor gaan ze beter presteren.
Meer info en aanmelden

Leiderschapstraining

Een goede leider zijn is lastig. De leiderschapstraining geeft je de juiste handvatten om te groeien als leider. Het effect merk je zowel thuis als op het werk.
Meer info en aanmelden

Ondernemingsraad en medezeggenschap training

De betrokkenheid van de achterban vergroten, de samenwerking met de bestuurder verbeteren: er komt nogal wat kijken bij het werk van or-leden. Zorg voor een goede, duurzame besteding van het scholingsbudget met een or-training van Prof Trainingen.
Meer info en aanmelden

Communicatietraining

We bieden communicatietrainingen aan voor elke communicatietak. Betere communicatie is dé stap naar betere resultaten, zowel voor je organisatie als persoonlijk.
Meer info en aanmelden

Samenwerkingstraining

Een hecht team, dat goed op elkaar ingespeeld is, zorgt voor betere resultaten. Investeren in de juiste trainingen in het verbeteren van samenwerking draagt dus ook bij aan betere resultaten én aan meer plezier op de werkvloer.
Meer info en aanmelden

Cursussen voor het Onderwijs

De cursussen & trainingen voor het Onderwijs van Prof Trainingen zijn altijd ontwikkeld door mensen uit de praktijk. Vandaar dat ze ook aansluiten op de dagelijkse praktijk en via onze unieke methode ook zorg dragen voor blijvend resultaat.
Meer info en aanmelden

Overige trainingen

Prof Trainingen is dé specialist als het gaat om het tot groei en bloei laten komen van talent. Dat doen we met trainingen op heel veel gebieden. Sommige trainingen laten zich lastig onder één noemer vangen. Die vind je dus hier.
Meer info en aanmelden

Ontvang als eerste

het laatste nieuws

Wij werken samen met

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies