Menu

Training persoonlijke ontwikkeling

Haal het beste uit jezelf

100%

Afgestemd op jouw wensen met 100% gegarandeerd resultaat.

30

Al 30 jaar actief als strategisch partner in talentontwikkeling.

@

Al onze trainingen zijn online mogelijk.

Onze training persoonlijke ontwikkeling

Wil je weten hoe je het beste uit jezelf haalt, zonder jezelf te verliezen? Door een training persoonlijke ontwikkeling te volgen bij Prof Trainingen leer je hoe je kunt ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk gebied. Ons karakter vormt zich deels door gebeurtenissen in ons leven en deels door aangeboren eigenschappen. Door middel van gedrag en feedback op het gedrag, groeit het karakter van het individu. Daarom is het mogelijk om ook op latere leeftijd een persoonlijke groei door te maken. Er zijn verschillende eigenschappen waar je aan kunt werken. We maken onze training persoonlijke ontwikkeling altijd op maat, zodat we samen werken aan eigenschappen die jij graag wilt verbeteren. Denk hierbij aan het verbeteren van je zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap, assertiviteit en het boosten van jouw carrière door zelfontwikkeling.

Weten wat we voor jou of je organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Training persoonlijke ontwikkeling modules

In samenwerking met Educatieve uitgeverij Lernigi hebben we effectieve en resultaatgerichte modules voor de training persoonlijke ontwikkeling ontwikkeld. De modules passen we altijd aan de praktijksituatie aan. Voor het volgen van een training kun je naar een van onze vestigingen toe komen of we komen richting jouw huis of organisatie (incompany). Bekijk hieronder welke trainingen je kunt volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De cursussen, opleidingen en modules zijn ook te combineren. Mocht er een onderwerp niet tussen staan, geef dit dan even aan. We maken de training op maat en gaan graag aan de slag met jouw doelen.

OnzeTraining persoonlijke ontwikkeling

Inzicht in jezelf

Loop jij regelmatig aan tegen patronen die je wilt veranderen? Heb je last van onzekerheid, wil je meer zelfvertrouwen en handvaten aangereikt krijgen waarbij je veranderingen kan toepassen? Ervaar je stress en wil je je weer “goed” of zelfs nog beter voelen?
Meer info en aanmelden

Feel Good, Feel Better

Loop jij regelmatig aan tegen patronen die je wilt veranderen? Heb je last van onzekerheid, wil je meer zelfvertrouwen en handvaten aangereikt krijgen waarbij je veranderingen kan toepassen? Ervaar je stress en wil je je weer “goed” of zelfs nog beter voelen?
Meer info en aanmelden

Systemische organisatiedynamieken

Ontdek de verborgen dynamieken van jouw afdeling. Je leert wat jouw effectieve maar ook minder functionele patronen zijn en hoe je die ombuigt. Dé stap voor leidinggevenden, professionals en managementteams bij de ontwikkeling van hun leiderschap.
Meer info en aanmelden

Effectief leiderschap

Haal meer uit jezelf. Tijdens de training effectief leiderschap leer je aan de hand van de zeven eigenschappen van effectief leiderschap hoe jij aanzienlijke verbetering(en) kan boeken als beginnend of ervaren leider.
Meer info en aanmelden

Opboksen tegen jezelf

In de training opboksen tegen jezelf, gebruiken we elementen uit de bokssport om je op speelse en sportieve wijze bewust te laten worden van jouw gedrag en jouw patronen, maar ook om op een veilige manier te kunnen oefenen en zien wat ander gedrag dat ook bij jou past, je kan brengen.
Meer info en aanmelden

7 stappen naar bewustzijn

Stel met het team doelen en leer onderzoeken hoe jullie die in 7 stappen kunnen behalen. Zet het team met alle individuen op nummer 1, ontdek hoe jullie vanuit je authentieke zelf onbewuste patronen die zich steeds herhalen kunnen herkennen en transformeren.
Meer info en aanmelden

Leren communiceren

Zeer praktijkgerichte training voor mensen die beter willen leren communiceren. Na deze training ben je in staat om jouw belangen, ideeën en gevoelens op een heldere manier naar voren te brengen. Je kunt omgaan met tegenwerpingen en aansluiting vinden bij gesprekspartners.
Meer info en aanmelden

Boost jouw carrière

Geef jouw carrière en jezelf een boost. Deze training is voor mensen die een volgende stap willen maken, maar niet goed weten hoe. Misschien ben je niet echt happy meer met wat je doet, wellicht zit je vast in jouw huidige functie, of heb je het idee dat er meer in je zit. Haal het eruit met deze training.
Meer info en aanmelden

Assertiviteit

Zou je assertiever willen worden of juist iets minder assertief? Prof Trainingen heeft een zeer effectieve, praktijkgerichte assertiviteitstraining die echt duurzaam resultaat brengt.
Meer info en aanmelden

Zelfvertrouwen

Zou je meer zelfvertrouwen willen hebben en ontwikkelen? Prof Trainingen heeft een zeer effectieve, praktijkgerichte training zelfvertrouwen die echt duurzaam resultaat brengt.
Meer info en aanmelden

SLIM ontwikkelen

SLIM: Ontgrendel het Potentieel van je Team. Begin met een Proftrainingen Bedrijfsscan voor een op maat gemaakt Opleidingsplan
Meer info en aanmelden

Overige trainingen

 • Versie 2.0 van jezelf
 • Feedback geven en ontvangen
 • Emotionele intelligentie
 • Beïnvloeden
 • Vitaliteit
 • Familie opstelling
 • In je kracht staan
 • Ont-wikkel jouw blokkade(s)
 • Transformatie
 • NLP
 • Spiegelen met paarden
 • Mindfulness

Wat leer ik tijdens een training persoonlijke ontwikkeling?

Doordat onze trainingen altijd gericht zijn op de praktijksituatie en we jouw doelen nastreven, leer je wat jij graag wilt leren. Weet je nog niet precies wat je wilt verbeteren? Dat geeft helemaal niets, we begeleiden en helpen je hier graag bij. Tegenwoordig wordt er steeds meer van de mens gevraagd en is de werkgever verplicht te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, zodat zij hier zowel binnen als buiten de functie profijt van hebben. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat mensen opbloeien als ze aan hun persoonlijke ontwikkeling werken. Omdat we bij Prof Trainingen graag willen dat men de resultaten van de training op lange termijn ervaart, bieden we de juiste nazorg en garanderen we resultaat.

Hoeveel kost een persoonlijke ontwikkeling training?

De kosten van een training verschillen per situatie. Neem voor een prijsindicatie daarom contact met ons op via 085 8640200.

De BIMAS-trainingsmethode

Voor het halen van het meeste resultaat ontwikkelden we onze eigen trainingsmethode, de BIMAS-methode. De BIMAS-methode bestaat uit 5 stappen die we tijdens de trainingen doorlopen:

 1. Bewustwording
 2. Inspiratie
 3. Motivatie
 4. Activatie
 5. Stimulatie

Voor een uitgebreidere beschrijving over deze 5 stappen kun je de pagina over onze trainingsmethode bekijken.

Volg ook een van onze andere trainingen

Bij Prof Trainingen bieden we een breed scala aan trainingen aan, voor zowel persoonlijke als zakelijke doelstellingen, bekijk ze hieronder:

Interesse in een training?

Interesse in een training persoonlijke ontwikkeling? Of in het volgen van een ander type training? Neem contact met ons op via onderstaande buttons.

Wat zeggen onze opdrachtgevers

"Ik heb een unieke methode en veel over mensen geleerd. Dat maakt mij succesvol en de klant blij!"
Alie Feenstra
Top keukenverkoper
"De samenwerkingstraining heeft zowel mij persoonlijk als het team veel gebracht. Een dikke 9!"
Lucas Elmersdorp
Supportmedewerker King Software
"Al meer dan 12 jaar werk ik samen met Prof Trainingen. Iedere keer wordt op maat alles geregeld."
Andy Janssen
Salesdirector bij G4S
"Vooral de praktijkgerichte kant van de opleiding was voor mij goed bruikbaar in mijn werkzaamheden!"
Diederik van der Linden
HR Manager KPN Business
Onder nemer Rico van Doorn
"Ik heb heel veel salestrainingen mogen volgen. Maar dit is echt sales 2.0!"
Rico van Doorn
Ondernemer
"We krijgen altijd ongelooflijk veel energie en nieuwe ideeën tijdens en na onze trainingen. Geweldig"
O.R. van Beenen Industriële automatisering.
Alle leden unaniem
"Praktisch, creatief, bruikbaar, inspirerend. Iedere ondernemer moet dit zichzelf gunnen."
Luc van Poll
Ondernemer
"De "Feel good, feel better-training" heeft bij gedragen aan mijn geluk, Wie wil dat nu niet?"
Ellen Pasveer
Docente
"Geweldige stappen gemaakt en super begeleiding in maatwerk training na onze fusie"
O.R. van OZ export
Alle OR leden
9.3
Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3!

MeerTrainingen

Inspiratiedagen

Laat je inspireren! In het kader van het 30 jarig bestaan, organiseren we inspiratiedagen waarbij je in 10 turbo-sessies van 30 minuten wordt geïnspireerd en bovendien als vervolg wordt ondersteund.
Meer info en aanmelden

Training persoonlijke ontwikkeling

Haal het beste uit jezelf en bloei op door een training persoonlijke ontwikkeling te volgen bij Prof Trainingen. De training stemmen we af op jouw doelen.
Meer info en aanmelden

Verkooptraining

Sales en klantcontact is topsport. En niemand kan topsport bedrijven zonder te trainen. Prof Trainingen biedt zulke trainingen, voor zowel beginnende als ervaren commercieel-, sales-, en verkoopmedewerkers.
Meer info en aanmelden

Managementtraining

Als manager kun je het verschil maken. Met een passende managementtraining gaan medewerkers je meer waarderen, maar voelen ze zich ook plezieriger op het werk en daardoor gaan ze beter presteren.
Meer info en aanmelden

Leiderschapstraining

Een goede leider zijn is lastig. De leiderschapstraining geeft je de juiste handvatten om te groeien als leider. Het effect merk je zowel thuis als op het werk.
Meer info en aanmelden

Ondernemingsraad en medezeggenschap training

De betrokkenheid van de achterban vergroten, de samenwerking met de bestuurder verbeteren: er komt nogal wat kijken bij het werk van or-leden. Zorg voor een goede, duurzame besteding van het scholingsbudget met een or-training van Prof Trainingen.
Meer info en aanmelden

Communicatietraining

We bieden communicatietrainingen aan voor elke communicatietak. Betere communicatie is dé stap naar betere resultaten, zowel voor je organisatie als persoonlijk.
Meer info en aanmelden

Samenwerkingstraining

Een hecht team, dat goed op elkaar ingespeeld is, zorgt voor betere resultaten. Investeren in de juiste trainingen in het verbeteren van samenwerking draagt dus ook bij aan betere resultaten én aan meer plezier op de werkvloer.
Meer info en aanmelden

Cursussen voor het Onderwijs

De cursussen & trainingen voor het Onderwijs van Prof Trainingen zijn altijd ontwikkeld door mensen uit de praktijk. Vandaar dat ze ook aansluiten op de dagelijkse praktijk en via onze unieke methode ook zorg dragen voor blijvend resultaat.
Meer info en aanmelden

Overige trainingen

Prof Trainingen is dé specialist als het gaat om het tot groei en bloei laten komen van talent. Dat doen we met trainingen op heel veel gebieden. Sommige trainingen laten zich lastig onder één noemer vangen. Die vind je dus hier.
Meer info en aanmelden

Ontvang als eerste

het laatste nieuws

Wij werken samen met

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies