Menu

Overige trainingen

Trainingen op veel gebieden

100%

Afgestemd op jouw wensen met 100% gegarandeerd resultaat.

30

Al 30 jaar actief als strategisch partner in talentontwikkeling.

@

Al onze trainingen zijn online mogelijk.

OnzeOverige trainingen

Cursus Projectmanagement

Wil je weten hoe je projecten effectief opzet, bestuurt en succesvol afrond in een klassieke of Agile opzet en wil je over jouw praktijk sparren met een ervaren projectmanager? Kies dan voor deze training. Je leert in de uitgangspunten, methoden en vaardigheden van het vak.
Meer info en aanmelden

MKB Business Boost Fryslân

Een business boost speciaal voor bedrijven in Friesland waarbij een top sales specialist en een communicatie professional samen met jou een activatie-strategie bedenken om jouw business de boost te geven die het kan gebruiken. Nu met 50% subsidie en daarbovenop nog eens een voucher voor de overige 50%! Let op: Beperkt beschikbaar.
Meer info en aanmelden

Ondernemers Only speciaal voor LinkedIn relaties

Ervaar je problemen die typisch bij het ondernemerschap horen en wil je sparren met andere ondernemers? Om zo nieuwe ideeën te krijgen? Dat je nadenkt over wat de volgende stap zou moeten zijn? Met Ondernemers Only zal je eigenaarschap nemen door te delen en zullen we samen zorgen dat je kunt vermenigvuldigen.
Meer info en aanmelden

Ondernemers Only

Ervaar je problemen die typisch bij het ondernemerschap horen? Dat je wel eens wilt sparren met andere ondernemers? Dat je met ervaringen van anderen nieuwe ideeën wilt krijgen? Dat je nadenkt over wat de volgende stap zou moeten zijn? In de training Ondernemers Only zal je eigenaarschap nemen door te delen en zullen de kennis en ervaring van anderen en onze begeleiding zorgen dat je kunt vermenigvuldigen.
Meer info en aanmelden

Horecatraining

Bedien de gasten beter en verbeter het resultaat.
Meer info en aanmelden

Inspiratiedag Volle kracht vooruit, Doelen Stellen en Behalen en Koers Bepalen.

Laat je inspireren! In het kader van het 30 jarig bestaan, organiseren we de inspiratiedag Koers Bepalen en Doelen Stellen en Behalen, waarbij je al varend wordt geïnspireerd en bovendien als vervolg op deze dag, praktisch wordt ondersteund.
Meer info en aanmelden

Inspiratiedag Women Only; Vrouwelijke ondernemers inspireren elkaar met Debby van der Zande.

Laat je inspireren! Tijdens inspiratiedag Women Only, met o.a. het geweldig inspirerende verhaal van Debby van der Zande wordt je gestimuleerd, geïnspireerd en vervolgens ondersteund.
Meer info en aanmelden

Inspiratiedag Werkgeluk Vergroten

Laat je inspireren! In het kader van het 30 jarig bestaan, organiseren we de inspiratiedag Werkgeluk Vergroten waarbij je in 10 turbo-sessies van 30 minuten wordt geïnspireerd en bovendien als vervolg op deze dag, praktisch wordt ondersteund.
Meer info en aanmelden

Inspiratiedag Onderscheidend Vermogen

Laat je inspireren! In het kader van het 30 jarig bestaan, organiseren we de inspiratiedag Onderscheidend Vermogen waarbij je in 10 turbo-sessies van 30 minuten wordt geïnspireerd en bovendien als vervolg op deze dag, praktisch wordt ondersteund.
Meer info en aanmelden

Prof Trainingen inspiratiedagen

Laat je inspireren! In het kader van het 30 jarig bestaan, organiseren we inspiratiedagen waarbij je in 10 turbo-sessies van 30 minuten wordt geïnspireerd en bovendien als vervolg wordt ondersteund.
Meer info en aanmelden

Talent werven, boeien en laten groeien

Vind de juiste mensen, behoud ze en laat ze tot bloei komen: daarop is de training Talent werven, boeien en laten groeien op gericht. Een unieke training om klaar te zijn voor de snel veranderende arbeidsmarkt en een nieuwe generatie met andere wensen en eisen.
Meer info en aanmelden

Succesvol(ler) ondernemen

Verhoog het plezier, het succes en het resultaat. Succesvol ondernemen kun je het beste leren van succesvolle ondernemers. Dat klinkt misschien logisch, maar toch is het niet bij elke ondernemerscursus het geval. Bij Prof Trainingen wel. Wij maken het verschil.
Meer info en aanmelden

Strategische Ondernemers Ontwikkeling

Verhoog het plezier, het succes en het resultaat. Het gaat om werken AAN in plaats van IN de onderneming
Meer info en aanmelden

Teambuilding 9.3

Herken je dit? Na alle quarantainejaren waarin collega’s op steeds grotere afstand van elkaar zijn geraakt, is de behoefte aan verbinding nu groter dan ooit. Echter, de meeste teamuitjes zijn meer-van-hetzelfde-uitgekauwde-heidagen. Daarom hebben wij in samenwerking met de allerbeste inspirators TeamBuilding 9.3 ontwikkeld.
Meer info en aanmelden

Het opruimen van oud zeer

De samenwerking verloopt stroef of de sfeer is niet optimaal: heel vaak blijkt dan dat oud zeer in de weg zit. Dit zijn zaken uit het verleden waar mensen te pas en te onpas op terugkomen en die contraproductief werken. Tijdens deze training kom je af van oud zeer.
Meer info en aanmelden

Opboksen tegen jezelf

In de training opboksen tegen jezelf, gebruiken we elementen uit de bokssport om je op speelse en sportieve wijze bewust te laten worden van jouw gedrag en jouw patronen, maar ook om op een veilige manier te kunnen oefenen en zien wat ander gedrag dat ook bij jou past, je kan brengen.
Meer info en aanmelden

7 stappen naar bewustzijn

Stel met het team doelen en leer onderzoeken hoe jullie die in 7 stappen kunnen behalen. Zet het team met alle individuen op nummer 1, ontdek hoe jullie vanuit je authentieke zelf onbewuste patronen die zich steeds herhalen kunnen herkennen en transformeren.
Meer info en aanmelden

SLIM ontwikkelen

SLIM: Ontgrendel het Potentieel van je Team. Begin met een Proftrainingen Bedrijfsscan voor een op maat gemaakt Opleidingsplan
Meer info en aanmelden

Wat zeggen onze opdrachtgevers

"Ik heb een unieke methode en veel over mensen geleerd. Dat maakt mij succesvol en de klant blij!"
Alie Feenstra
Top keukenverkoper
"De samenwerkingstraining heeft zowel mij persoonlijk als het team veel gebracht. Een dikke 9!"
Lucas Elmersdorp
Supportmedewerker King Software
"Al meer dan 12 jaar werk ik samen met Prof Trainingen. Iedere keer wordt op maat alles geregeld."
Andy Janssen
Salesdirector bij G4S
"Vooral de praktijkgerichte kant van de opleiding was voor mij goed bruikbaar in mijn werkzaamheden!"
Diederik van der Linden
HR Manager KPN Business
Onder nemer Rico van Doorn
"Ik heb heel veel salestrainingen mogen volgen. Maar dit is echt sales 2.0!"
Rico van Doorn
Ondernemer
"We krijgen altijd ongelooflijk veel energie en nieuwe ideeën tijdens en na onze trainingen. Geweldig"
O.R. van Beenen Industriële automatisering.
Alle leden unaniem
"Praktisch, creatief, bruikbaar, inspirerend. Iedere ondernemer moet dit zichzelf gunnen."
Luc van Poll
Ondernemer
"De "Feel good, feel better-training" heeft bij gedragen aan mijn geluk, Wie wil dat nu niet?"
Ellen Pasveer
Docente
"Geweldige stappen gemaakt en super begeleiding in maatwerk training na onze fusie"
O.R. van OZ export
Alle OR leden
9.3
Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3!

Prof Trainingen is dé specialist

Prof Trainingen is dé specialist als het gaat om het tot groei en bloei laten komen van talent. Tijdens ons ruim 25-jarig bestaan hebben we in samenwerking met educatieve uitgeverij Lernigi 1983 diverse cursussen, trainingen, workshops en masterclasses ontwikkeld.

Niet alles valt direct of volledig onder de noemer leiderschap, communicatie, management, persoonlijke ontwikkeling, emotionele intelligentie, samenwerking, sales, ondernemingsraden of vitaliteit.

Deze programma’s hebben we samengevat onder de noemer: overige trainingen. Je kunt hierbij denken aan:

 •  Succesvol ondernemen
 • Talent werven, boeien en binden
 • Monteur als ambassadeur
 • D.N.A.; de nieuwe ambassadeur
 • Opruimen Oud Zeer
 • Boxclinic; leer jezelf kennen
 • Spiegelen met paarden
 • Trainer worden
 • 7 stappen naar bewustzijn
 • In je kracht staan
 • Ont-wikkel je blokkade(s)
 • Creëer jouw werkelijkheid

MeerTrainingen

Inspiratiedagen

Laat je inspireren! In het kader van het 30 jarig bestaan, organiseren we inspiratiedagen waarbij je in 10 turbo-sessies van 30 minuten wordt geïnspireerd en bovendien als vervolg wordt ondersteund.
Meer info en aanmelden

Training persoonlijke ontwikkeling

Haal het beste uit jezelf en bloei op door een training persoonlijke ontwikkeling te volgen bij Prof Trainingen. De training stemmen we af op jouw doelen.
Meer info en aanmelden

Verkooptraining

Sales en klantcontact is topsport. En niemand kan topsport bedrijven zonder te trainen. Prof Trainingen biedt zulke trainingen, voor zowel beginnende als ervaren commercieel-, sales-, en verkoopmedewerkers.
Meer info en aanmelden

Managementtraining

Als manager kun je het verschil maken. Met een passende managementtraining gaan medewerkers je meer waarderen, maar voelen ze zich ook plezieriger op het werk en daardoor gaan ze beter presteren.
Meer info en aanmelden

Leiderschapstraining

Een goede leider zijn is lastig. De leiderschapstraining geeft je de juiste handvatten om te groeien als leider. Het effect merk je zowel thuis als op het werk.
Meer info en aanmelden

Ondernemingsraad en medezeggenschap training

De betrokkenheid van de achterban vergroten, de samenwerking met de bestuurder verbeteren: er komt nogal wat kijken bij het werk van or-leden. Zorg voor een goede, duurzame besteding van het scholingsbudget met een or-training van Prof Trainingen.
Meer info en aanmelden

Communicatietraining

We bieden communicatietrainingen aan voor elke communicatietak. Betere communicatie is dé stap naar betere resultaten, zowel voor je organisatie als persoonlijk.
Meer info en aanmelden

Samenwerkingstraining

Een hecht team, dat goed op elkaar ingespeeld is, zorgt voor betere resultaten. Investeren in de juiste trainingen in het verbeteren van samenwerking draagt dus ook bij aan betere resultaten én aan meer plezier op de werkvloer.
Meer info en aanmelden

Cursussen voor het Onderwijs

De cursussen & trainingen voor het Onderwijs van Prof Trainingen zijn altijd ontwikkeld door mensen uit de praktijk. Vandaar dat ze ook aansluiten op de dagelijkse praktijk en via onze unieke methode ook zorg dragen voor blijvend resultaat.
Meer info en aanmelden

Overige trainingen

Prof Trainingen is dé specialist als het gaat om het tot groei en bloei laten komen van talent. Dat doen we met trainingen op heel veel gebieden. Sommige trainingen laten zich lastig onder één noemer vangen. Die vind je dus hier.
Meer info en aanmelden

Ontvang als eerste

het laatste nieuws

Wij werken samen met

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies